D-Smile tréning

Mi is az a Dsmile Tréning?

A hagyományos logopédiai kezelés sajnos nem minden esetben jelent megoldást. Vannak összetettebb problémakörök, amelyek komplex segítséget igényelnek. A megfelelő kezelés jelentősen javíthatja önbizalmunkat, énképünket, és ami talán ennél is fontosabb: jobb életminőséget hozhat. Az olyan banálisnak tűnő problémák, mint a fogcsikorgatás, a horkolás, vagy épp az állkapocsízületi fájdalom általában mind a beszédszervi izomzat helytelen működésére vezethető vissza.

A Dsmile Tréning jelentése Dinamikus Mosolytréning. Egyre növekvő népszerűségének több oka van. Míg a hagyományos logopédia egyetlen területre fókuszál, a Dsmile Tréning komplex kezelést tesz lehetővé, így biztosít rövid idő elteltével látványos és tartós eredményt. A Dsmile emellett színes, élvezhető, játékos gyakorlatokkal fejleszti a hangképző- és beszédszervi izmokat. Hatékonyságának titka, hogy a módszer kidolgozása során hazai- és külföldi orvosok és fejlesztők több tudományterületen végzett kutatás eredményeit ötvözték. A Dsmile Tréning magyar módszer.

Milyen tudományterületek találkoznak a Dsmile Tréning módszerében?

A Dsmile alapja a logopédia- azonban hatékonysága messze túlmutat azon. A fejlesztések során a myofunkcionális és orofaciális terápia, gyógypedagógia, beszédtechnika, légzésterápiák, funkcionális fogszabályozás, pilates elmélet és gyakorlati tapasztalatait vontuk össze. Hosszú évek kutatásának és fejlesztésének eredményeként pedig megszületett a logopédia nagytestvére, az egyedülálló Dsmile Tréning.

A Dsmile Tréning ott kezdődik, ahol a hagyományos logopédia véget ér, és olyan problémákra nyújt megoldást, amelyekkel szemben a logopédia eszköztára kevésnek bizonyul.

Most biztosan számtalan kérdés merül fel Benned…

Mennyi ideig tart egy Dsmile tréning?

A látványos és tartós eredmény elérése érdekében 3 hónapig ajánlott eljárnod a foglalkozásokra, mert a szervezetednek minimum ennyi időre van szüksége a változáshoz. Fontos azonban, hogy ez alatt az idő alatt otthon is rendszeresen végezd a gyakorlatokat.

Mi lesz 3 hónap elteltével?

Rendszeres gyakorlás mellett ez az idő elegendő ahhoz, hogy átalakuljanak a légzési- és hangképzési szokásaid, és a rossz beidegződések, gyakorlat helyébe a helyes technika lépjen. 3 hónap elteltével érezni, látni és hallani fogd a különbséget, és a logopédiai panaszok mellett olyan problémákkal is leszámolhatsz, mint az állkapocsízületi fájdalom, a horkolás, a fogcsikorgatás és a szájlégzés.

Miért van szükség Ráébresztő vizsgálatra?

A logopédiai problémák általában pusztán tünetek, amelyek mélyebben gyökerező rendellenességekre utalnak. Ettől persze nem kell megijedned, ez csupán azt jelenti, hogy mielőtt elkezdjük a programot, mélyebbre kell ásnunk, és fel kell tárnunk a valódi okokat. Így tudjuk a megfelelő (saját igényeidre szabott) kezelést biztosítani Számodra, illetve így szavatolhatjuk a Dsmile Tréning hatékonyságát.

Mit fogsz tapasztalni, ha elkezded a Dsmile Tréninget?

Tisztulnak a beszédhibák és a hangképzés.

Nem lesznek többé artikulációs nehézségek.

Hatékonyabbá válik a myofunkcionális tréner.

Megszűnnek állkapocsízületi panaszok, a horkolás és a fogcsikorgatás.